Το οινοποιείο μας, βρίσκεται στον νομό Ηρακλείου, στον πλέον αμπελουργικό νομό της Κρήτης και συγκεκριμένα στους Κουνάβους, στην καρδιά της Αμπελουργικής ζώνης του οίνου ΠΟΠ ΠΕΖΑ.

Στις σύγχρονες και διαρκώς εξελισσόμενες εγκαταστάσεις μας, που καταλαμβάνουν έκταση περίπου 4.000 m2 και με δεξαμενές χωρητικότητας 55.000 HL  γίνεται η παραλαβή των σταφυλιών, η επεξεργασία τους και η εμφιάλωση των προϊόντων μας.

Τόσο στους ιδιόκτητους αμπελώνες μας, όσο και στις συνεργασίες με τους αμπελουργούς της περιοχής των Πεζών, εφαρμόζουμε τους κανόνες Ορθής Καλλιεργητικής Πρακτικής και φροντίζουμε για την καλύτερη δυνατή ποιότητα της πρώτης ύλης. Η Ν. Τιτάκης Α.Ε λειτουργεί και εφαρμόζει το σύστημα HACCP κατά  ISO22000:2005.

Επιπλέον, στο οινοποιείο μας, υπάρχει  χώρος γευσιγνωσίας, όπου σας περιμένουμε να δοκιμάσουμε τα προιόντα μας. Θα μας βρείτε από Δευτέρα-Παρασκευή και ώρες 12:00-16:00 ή κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού στο 2810-743630.

Πως θα μας βρείτε

Στην νότια έξοδο των Κουνάβων προς Πεζά, είναι η διασταύρωση που οδηγεί δυτικά προς Καταλαγάρι και Αρχάνες. Επάνω στο σταυροδρόμι είναι το οινοποιείο μας.